Lipdub maken op school

Het schooluitje van het jaar, dat wil je toch ook? Maak dan zeker een lipdub! Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep klasgenoten een nummer naspeelt. Dat is meteen de leukste uitdaging: zonder te stoppen met filmen in een non-stop shot een videoclip maken. We lopen met de camera door een grote filmset heen, vol unieke momenten die je samen hebt bedacht en uitgebeeld.

Wat ga je doen
Een lipdub maken is een superleuke activiteit en zorgt voor veel gezelligheid, creativiteit, saamhorigheid en natuurlijk heel veel plezier. Het ideale klassen- of schooluitje waaraan iedereen kan deelnemen. Je kan lekker gek doen, verkleden, dansen en zingen op zelfgekozen muziek. Wij hebben meerdere ervaren begeleiders – met onderwijservaring – en zorgen dat het altijd een kindvriendelijke workshop is.

Muziek voor de lipdub
Het maken van een lipdub start met de keuze van een muzieknummer en het vaststellen van een filmlocatie. Je mag zelf de muziek kiezen en die lever je ons aan. Kies vooral een vrolijk nummer. Zingen en dansen zijn belangrijke onderdelen van de lipdub.

Kindgericht
De lipdub workshop kan zo groot, hilarisch en spectaculair als gewenst aangepakt worden. Wij passen de workshop aan op de leeftijd, groepssamenstelling en verwachtingen van de school. Alle kinderen worden bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie, maatwerk en een passende rol mogelijk.

Afronding van je videoclip
Na het filmen krijgt de klas of school binnen een paar dagen de lipdub via een downloadlink. Zo heb je altijd een tastbaar eindresultaat en kan iedereen er nog jaren van nagenieten.