Fotoshoot

We zijn druk bezig om deze workshop opnieuw vorm te geven. Begin 2020 komt alles rondom deze workshop online. Wil je voor die tijd al meer informatie? Neem dan gerust contact op. We voorzien je dan graag van meer informatie.

Het begrip e-soap is u mogelijk al bekend. Veelal in de bovenbouw maken kinderen e-soaps; een verhaal uitgebeeld door foto’s en toegelicht door ingesproken tekst en spraakballonnen. Vaak worden deze foto’s vaak in een klaslokaal of op het schoolplein gemaakt.

Wat gaan we doen?

Met elkaar schrijven we een script. Aan de hand van dit script wordt een fotoshoot georganiseerd. De gemaakte foto’s worden bewerkt en achter elkaar geplaatst. Aan het eind worden de e-soaps opgeslagen als videobestand en kunnen eventueel direct online gepubliceerd worden op bijvoorbeeld YouTube.

Fake Shoot

Voor de deelnemers is het vele malen leuker de foto’s zelf op het groene doek te fotograferen en vervolgens te bewerken met een achtergrond naar keuze. Zo kunnen de kinderen hun verhaal in bijvoorbeeld China, de Noordpool of in een donker, eng bos laten afspelen. Dat terwijl de kinderen gewoon thuis of op school zijn.

Fotoshoot

Ook bij deze workshop kunnen (en mogen!) de deelnemers de hele fotoshoot zelf organiseren. Met andere woorden: zelf de camera in handen nemen en foto’s maken. Aan te raden is de belichting wel door ons te laten verzorgen, zodat wij tijdens de bewerking een optimaal eindresultaat bereiken. Na een uitleg over het gebruiken van de camera, poseren en de fotomogelijkheden gaan wij direct aan de slag.

Om te starten maken we een paar mooie groepsfoto’s. Daarna gaan we samen aan de slag met allerlei accessoires en outfits. Dit geeft extra glamour tijdens jouw fotoshoot! Mooie foto’s, gekke foto’s en ludieke foto’s zijn allemaal mogelijk. Naast reguliere foto’s kunnen wij ook toffe dingen doen, zoals: foto’s met een windmachine, springen in de lucht of met confetti kanonnen.

Fotoshoot groene doek

Wat is er nou leuker dan een fotoshoot die zich afspeelt op Times Square, een prachtig strand of in het heelal. Maar dan geschoten in jouw eigen omgeving. Door foto’s te maken op het groene doek, kun jij samen met jouw deelnemers zelf een achtergrond kiezen voor alle foto’s. Niks is te gek en bijna alles is mogelijk!

Schuiven naar boven