Fake fotoshoot

Wat is er nou leuker dan een fotoshoot die zich afspeelt op Times Square, een prachtig strand of in het heelal. Maar dan geschoten in jouw eigen omgeving. Door foto’s te maken op het groene doek, kun jij samen met jouw deelnemers zelf een achtergrond kiezen voor alle foto’s. Niks is te gek en bijna alles is mogelijk!

Voor de kinderen is het vele malen leuker de foto’s zelf op het groene doek te fotograferen en vervolgens te bewerken met een achtergrond naar keuze. Zo kunnen de kinderen hun verhaal in bijvoorbeeld China, de Noordpool of in een donker, eng bos laten afspelen. Dat terwijl de kinderen gewoon op school zijn.

Ook bij deze workshop kunnen (en mogen!) de deelnemers de hele fotoshoot zelf organiseren. Met andere woorden: zelf de camera in handen nemen en foto’s maken. Aan te raden is de belichting wel door ons te laten verzorgen, zodat wij tijdens de bewerking een optimaal eindresultaat bereiken. Na een uitleg over het gebruiken van de camera, poseren en de fotomogelijkheden gaan wij direct aan de slag.