DigitalSchool.nl

Aan het roer van Digital School sta ik, Frank de Vries. Digital School is onderdeel van mijn bedrijf Media Bird. Met hulp een geweldig team van leerkrachten, filmmakers en coaches organiseer ik al 10 jaar diverse film- en onderwijsprojecten. Hierdoor kan ik samen met mijn team topkwaliteit leveren, vanuit verschillende invalshoeken, om met elke school een passende project, les of dienst te organiseren.

In 2010 ging ik van start als leerkracht en vakdocent ICT & mediawijsheid. In die periode heb ik veel ICT- en filmprojecten uitgevoerd met mijn leerlingen. Een toffe combinatie, omdat ik altijd al een passie had voor film en fotografie. Nadat ik in 2015 was gestopt als groepsleerkracht, startte ik mijn eigen media- en evenementenbureau (Media Bird). Waarmee ik nog steeds veel mediawijsheid- en filmprojecten organiseer voor het (basis)onderwijs. Daarnaast ontwikkel ik al sinds 2003 schoolwebsites en digitale leeromgevingen en heb ik nog steeds meerdere scholen onder mijn beheer.

De afgelopen jaren is mijn bedrijf flink gegroeid, ook buiten de Nederlandse grenzen. Inmiddels organiseer ik, samen met mijn team, wekelijks diverse mediaworkshops in Nederland, België en Duitsland.

Het onderdeel Digital School is onder andere gericht op de ontwikkeling van schoolwebsites, het organiseren van mediaworkshops (waaronder lipdubs en eindfilms), inval werkzaamheden binnen het basisonderwijs en advisering rondom ict en mediawijsheid.

Schoolwebsites

Bouwen van schoolwebsites, digitale leeromgevingen en seminar registratiesystemen.

-al sinds 2003-

Diverse film, foto, muziek en web workshops gericht op het onderwijs.

-sinds 2010-

Advies

Advisering over mediawijsheid, 21e eeuwse vaardigheden en leren en ontwikkelen.

-sinds 2015-

Invalwerk

Flexleerkracht binnen het basisonderwijs voor bijvoorbeeld ziektevervanging.

-sinds 2019-

jaar onderwijservaring