DigitalSchool.nl

In 2010 ging ik van start als leerkracht en vakdocent ict & mediawijsheid. In die periode heb ik veel ict- en filmprojecten uitgevoerd met mijn leerlingen. Een toffe combinatie, omdat ik altijd al een passie had voor film en fotografie. Nadat ik in 2015 was gestopt als groepsleerkracht startte ik mijn eigen media- en evenementenbureau. De afgelopen jaren is mijn bedrijf flink gegroeid. Ook buiten de Nederlandse grenzen. Inmiddels organiseer ik wekelijks diverse mediaworkshops in Nederland, België en Duitsland.

Sinds 2019 is Digital School onderdeel van mijn bedrijf Media Bird. De diensten zijn volledig gericht op het primair- en voortgezet onderwijs. In een notendop: Digital School is onder andere gericht op de ontwikkeling van schoolwebsites, het organiseren van mediaworkshops (waaronder lipdubs en eindfilms) en advisering rondom ict en mediawijsheid. Met een geweldig team van leerkrachten, filmmakers en coaches organiseren wij diverse film- en onderwijsprojecten en kunnen wij topkwaliteit leveren vanuit verschillende invalshoeken.

Schoolwebsites

Bouwen van schoolwebsites, digitale leeromgevingen en seminar registratiesystemen.

-al sinds 2003-

Diverse film, foto, muziek en web workshops gericht op het onderwijs.

-sinds 2013-

Advies

Advisering over mediawijsheid, 21e eeuwse vaardigheden en leren en ontwikkelen.

-sinds 2015-

Invalwerk

Flexleerkracht binnen het basisonderwijs voor bijvoorbeeld ziektevervanging.

-sinds 2019-

jaar onderwijservaring